just another wordpress site

Blog

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΒΡΟΥ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΒΡΟΥ
Πραγματοποιήθηκε στην Δευτέρα 6 Φεβ 2023 η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού φαρμακοποιών ΕΒΡΟΥ, μαζί με τον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς. Στην τελετή παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης Ιωάννης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καΐσα Γιώργο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Ιωάννη Μπόγλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΣ.Φ.Ε. με τον Υπουργό Οικονομικών

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, συνεχίζοντας τις επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος της ΟΣΦΕ Βασίλης Μπιρλιράκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Αναστάσιο Τερζή και τον Γενικό Διευθυντή του ΣΥ.ΦΑ. Έβρου Σταύρο Τζωίδη, συναντήθηκαν στη Βουλή με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και εν συνεχεία συναντήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Γενικό Γραμματέα και την Νομική Σύμβουλο του Υπουργείου.

Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ν. Έβρου – Δωρεά Τεχνολογικού Εξοπλισμού

Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ν. Έβρου – Δωρεά Τεχνολογικού Εξοπλισμού

 

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ν. Έβρου, άμεσα ανταποκρινόμενος στο αίτημα Εκπαιδευτικών μονάδων της περιοχής του Β. Έβρου και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ,

προέβη στη δωρεά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών  προκειμένου να εξυπηρετήσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών/τριών.

Συγκεκριμένα, ο Γεν. Διευθυντής του ΣΥΦΑΕ, κ. Τζωίδης Σταύρος και ο ΙΤ Manager, κ. Περικλής Επιτρόπου παρέδωσαν Ηλ. Υπολογιστές  στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Διδ/χου και σε σχολεία που βρίσκονται στα ορεινά χωριά του Δήμου Σουφλίου (Μ. Δέρειο, Σιδηροχώρι, Σιδηρώ, Ρούσσα)

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο εκπαιδευτικό σας έργο.

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΣΦΕ με τον  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΣΦΕ με τον  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.
Η αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την πρόσκληση και τις πατρικές ευχές του.

Παρουσίασε εν συντομία το πολυεπίπεδο έργο που επιτελούν οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών και επισήμανε πως στοιχεία της Ορθόδοξης θεολογίας και διδασκαλίας πραγματώνονται μέσα από το Συνεταιριστικό Κίνημα και τη δράση του, όπως αυτά της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, της μέριμνας για τους λιγότερο ισχυρούς και την τοπική κοινότητα.


Τονίστηκε το Κοινωνικό Έργο των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών, οι οποίοι συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω πλήθους δωρεών και προσφορών, πολλές από τις οποίες ενισχύουν ιδρύματα και δράσεις των τοπικών Μητροπόλεων.


Υπήρξε δέσμευση πως το κοινωνικό αυτό έργο των συνεταιρισμών φαρμακοποιών θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος διευθυντής της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕυρωπαϊκήΈνωση, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλίωτης

Μνημόνιο Συνεργασίας ΣΥ.ΦΑ.Ε – ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Μνημόνιο Συνεργασίας ΣΥ.ΦΑ.Ε – ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

    Την Τετάρτη,  19 Οκτωβρίου 2022, οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Διευθυντές των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Πειραιά και Έβρου, συναντηθήκαμε  και υπογράψαμε μνημόνιο συνεργασίας, ως επιστέγασμα της ήδη υπάρχουσας μεταξύ μας σύμπραξης, που αναπτύχθηκε σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

   Στην εν λόγω συνάντηση κλήθηκε και η Ο.Σ.Φ.Ε., καθώς θεωρήθηκε πως το παραπάνω εγχείρημα αποτελεί -εν μέρει- καρπό της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Ομοσπονδία για ανάδειξη μοντέλων συνεργασίας μεταξύ των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών.

     Η Ομοσπονδία εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά καθώς η 6η συνεταιριστική αρχή με τίτλο «Συνεργασία μεταξύ των συνεταιρισμών»,  που ορίζει πως «οι συνεταιρισμοί εξυπηρετούν περισσότερο αποτελεσματικά τα µέλη τους και ενδυναμώνουν το συνεταιριστικό κίνημα συνεργαζόμενες μεταξύ τους σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο», ενσαρκώνεται όχι μόνον σε επίπεδο πολιτικό (όπως αυτό γίνεται μέσω της Ομοσπονδίας) αλλά και σε επίπεδο συνεταιριστικό – επιχειρηματικό, μέσω της συμφωνίας αυτής.  

    Ο Πορτογάλος ποιητής και συγγραφέας Φερνάντο Πεσσόα είχε γράψει πως "Έρχεται μια στιγμή που είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε τα μεταχειρισμένα ρούχα που έχουν ήδη το σχήμα του σώματός μας και να ξεχάσουμε τα μονοπάτια που μας οδηγούν πάντα στα ίδια μέρη. Ήρθε η ώρα για ένα ταξίδι. Και αν δεν τολμήσουμε να το αναλάβουμε, θα παραμείνουμε για πάντα στο περιθώριο του εαυτού μας".

   Θα πρέπει να σκεφτούμε, εάν τα λόγια αυτά θα πρέπει να ακολουθηθούν για να απαντηθούν οι προκλήσεις που συναντούν σήμερα οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών και αφορούν τόσο το αναδυόμενο αίτημα των φαρμακοποιών της κοινότητας για πολυεπίπεδη στήριξή τους (όχι μόνο στο κομμάτι της τροφοδοσίας αλλά και σε επίπεδο διαχείρισης και επαγγελματικής πρακτικής), όσο και τον αναδυόμενο πανελλαδικό ανταγωνισμό στο επίπεδο του χονδρεμπορίου φαρμάκων αλλά και την ίδια τη -μεταξύ των συνεταιρισμών -συνεργασία.

Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ν. Έβρου- Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό

Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ν. Έβρου- Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου  κ. Δαμασκηνό
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου  κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΣΥ.ΦΑ.Ε. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Κυριακούδη Άννα, ο Γενικός Διευθυντής κος Τζωίδης Σταύρος και η υπεύθυνη  πωλήσεων κα Κουμπρίδου Τάνια ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο σχετικά με τις δράσεις του ΣΥΦΑΕ στην περιοχή. Παράλληλα, παρέδωσαν εκ μέρους του Δ.Σ και όλων των   μελών του Συνεταιρισμού χρηματική επιταγή και αντισηπτικά ως δωρεά.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Μετάβαση στο περιεχόμενο