Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

ΣΥ.ΦΑ ΕΒΡΟΥ ΕΚΕ

Για το ΣΥ.ΦΑ.Ε η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι απλά μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων. Πρόκειται για ενέργειες που γίνονται με πρόθεση και στόχο τη βελτίωση του ανθρώπου, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας στην οποία ζει και δραστηριοποιείται. Για όλους εμάς στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Έβρου, είναι μία στάση ζωής, είναι η φιλοσοφία μας που ξεκινά από το έτος ιδρύσεως της εταιρείας. Οι υπηρεσίες μας δομούνται και προσφέρονται με γνώμονα ένα βασικό κανόνα τριών αξιών που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους: άνθρωπος  ευημερία, ανάπτυξη. Στόχος και μέριμνα της επιχείρησης είναι η ανταπόκριση στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα και του αύριο.

Με έμπρακτες ενέργειες, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση:

Στην προστασία του περιβάλλοντος με την εξασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των φαρμακείων.

Στην εξυπηρέτηση αλλά και στην καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους συνεργάτες μας,  όπου κι αν δραστηριοποιούμαστε.

Στήριξη συλλόγων και φορέων προς ενίσχυση του κοινωφελούς τους έργου.

Σταθερά αναλαμβάνει πρωτοβουλίες κοινωνικών παροχών για την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων: Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως/Κομοτηνής, Ιωακείμειον  Γηροκομείον , Παιδικά Χωριά SOS, Σύλλογος Καρκινοπαθών Θράκης κ.α.

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Μετάβαση στο περιεχόμενο