Επίσκεψη ΣΥΦΑΕ – παιδικό Χωριό SOS

https://syfae.gr/archives/2022/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b5-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%8c-sos/

Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, o Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Έβρου (ΣΥ.ΦΑ Έβρου) και οι εργαζόμενοι, πιστοί στις αξίες της αλληλεγγύης και της ανταπόδοσης, προχωρήσαμε σε συμβολικές πράξεις προσφοράς, δίνοντας δωροεπιταγες από καταστήματα ειδών ένδυσης της πόλης μας στο παιδικό χωριό SOS της περιοχής μας  που στηρίζει  παιδιά ορφανά, εγκαταλελειμμένα ή προερχόμενα από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, και τους προσφέρει μόνιμη και μακροχρόνια φροντίδα, στοργή, προστασία, μόρφωση και στέγη.

Την οικογένεια των 70 φαρμακοποιών του ΣΥ.ΦΑ. εβρου,  εκπροσώπησε στην παράδοση της δωρεάς, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ. Εβρου κ. Τερζής Αναστάσιος και από τον Συνεταιρισμό Ο Γενικός Διευθυντής κ. Σταύρος Τζωίδης με στελέχη του συνεταιρισμού (Ευστράτιο Ελευθεριάδη, Κομνηνό Χρυσοχοίδη, Γεωργία Κεραμαράκη) , οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις Διοικήσεις των δομών και να ενημερωθούν σχετικά με το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους, αλλά και τις ανάγκες τους.

Οι  δωρεές αποτελούν μόνο την αρχή ενός συνολικού πλάνου στοχευμένων ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) του ΣΥ.ΦΑ. Εβρου.

Posted By

admin

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Skip to content