Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΣΦΕ με τον  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

https://syfae.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf%cf%83-%cf%86-%ce%b5-%ce%bc%ce%b5/

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.
Η αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την πρόσκληση και τις πατρικές ευχές του.

Παρουσίασε εν συντομία το πολυεπίπεδο έργο που επιτελούν οι Συνεταιρισμοί Φαρμακοποιών και επισήμανε πως στοιχεία της Ορθόδοξης θεολογίας και διδασκαλίας πραγματώνονται μέσα από το Συνεταιριστικό Κίνημα και τη δράση του, όπως αυτά της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, της μέριμνας για τους λιγότερο ισχυρούς και την τοπική κοινότητα.


Τονίστηκε το Κοινωνικό Έργο των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών, οι οποίοι συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω πλήθους δωρεών και προσφορών, πολλές από τις οποίες ενισχύουν ιδρύματα και δράσεις των τοπικών Μητροπόλεων.


Υπήρξε δέσμευση πως το κοινωνικό αυτό έργο των συνεταιρισμών φαρμακοποιών θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.


Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο νέος διευθυντής της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕυρωπαϊκήΈνωση, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλίωτης

Posted By

Αργυρώ Παπαθεολόγου

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Μετάβαση στο περιεχόμενο